top of page

Провели отоларингологічні втручання спільно з колегами з Тайваню

Оновлено: 4 трав. 2023 р.


А ви знали, що під час лікування зубів пломбувальний матеріал може випадково потрапити у гайморову пазуху? Такі випадки не поодинокі. І не завжди у цьому винен стоматолог — є пацієнти, у яких занадто тонка верхньощелепна кістка. Із часом пломбувальний матеріал починає нагноюватися чи покриватися грибком у гайморовій пазусі. Тоді за справу беруться наші оториноларингологи.


За сприяння Християнська медична асоціація/Christian Medical Association of Ukraine до нас приїхали лікар-отоларинголог Тсай Мосес і пластичний хірург Ченг Хенг-Ченг із Тайваню. Колеги перейняли наші знання і практики та поділилися своїм досвідом.

Спільно з тайваньськими колегами провели ендоскопічне видалення пломбувального матеріалу із гайморової пазухи, а також септопластику — операцію з випрямлення носової перегородки.


Лікарі були приємно вражені рівнем медицини в Ужгороді. Особливо їм був цікавий наш досвід спільних втручань нейрохірургів із ЛОРами для видалення пухлин мозку. Дякуємо, колеги, — ми почерпнули максимум із цієї зустрічі.


Обласний клінічний центр нейрохірургії та неврології


Записуйтеся на консультацію наших спеціалістів за телефонами: +38 (063) 866 38 68 або +38 (067) 521 60 72.
72 перегляди0 коментарів
bottom of page